Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Αιματοχυσία φοβάται ο Ψυχάρης και ζητεί να δει προσωπικά τον Τσίπρα!






Ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ προσπαθεί με ιδιαίτερη  επιμονή τις τελευταίες εβδομάδες να συναντηθεί με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ
Αλέξη Τσίπρα σε ένα προσωπικό τετ α τετ.
Η αίσθηση που υπάρχει στον ΔΟΛ είναι ότι επίκειται λαική εξέγερση στα όρια της εθνικής τραγωδίας καθώς θα επιχειρηθεί να καταλυθεί βίαια η αντίδραση του κόσμου.
"Σοκ από το πακέτο των 11,5 δις" είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας του ΒΗΜΑτος.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας ζήτησε από το Μαξίμου να αλλάξει πόστο προκαλώντας μίνι ανασχηματισμό στην κυβέρνηση.
Ο Τσίπρας  αρνείται να ενδώσει στο ραντεβού με τον Ψυχάρη καθώς εκτιμά πως ότι είχε να πει με το ΔΟΛ εξαντλήθηκε σε πρόσφατη συνάντησή του με τον Αντώνη Καρακούση.
Ο Τσίπρας δεν λησμονεί πόσο γελοιοποιήθηκαν τόσο ο Καραμανλής-Ντόλυ, όσο και ο ΓΑΠ όταν άρχισαν να έχουν πολλά πολλά με τον Σταύρακα.
Μόνο που σ΄αυτή εδώ την συγκυρία ο Αλέξης Τσίπρας και ο Σταύρος Ψυχάρης έχουν κάτι κοινό: Την πεποίθηση πως η  Ελλάδα δεν απέχει πολύ από ένα πρωτόγνωρο ξέσπασμα βίας και μια αιματοχυσία που δεν θα έχει ομοιά της στην σύγχρονη ιστορία της Ευρώπης.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως η Αθήνα θα βάλει φωτιά σε ολόκληρο τον ευρωπαικό Νότο που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται εν βρασμώ ψυχής.
Ο Ψυχάρης πιστεύει ότι δεν νομιμοποιείται η κυβέρνηση που εξελέγει με την υπόσχεση και σημαία την επαναδιαπραγμάτευση να λεηλατήσει 10 δις από μισθούς και συντάξεις συμβάλοντας έτσι στην αφρικανοποίηση της χώρας που απαιτεί η Τρόικα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου